Het kerkblad is een belangrijk bindmiddel van onze gemeente. Enkele dagen voor de eerste zondag van elke maand verschijnt er een nieuwe uitgave met altijd een actuele foto van het kerkgebouw op de voorkant. In het kerkblad staat onder andere de agenda van de erediensten, een vaste rubriek "vanuit de studeerkamer", een meditatie, nieuws vanuit de gemeente, nieuws van het bestuur, verantwoording van de financiën en ook bijvoorbeeld eens een gedicht of door u  zelf ingeleverde   kopie   met  betrekking  tot  het  kerkelijk  leven.

Hieronder kunt u enkele pagina's lezen uit het laatst uitgegeven kerkblad. Wilt u het volledige kerkblad maandelijks thuis in uw brievenbus ontvangen of heeft u kopie voor het nieuwe kerkblad, neem dan contact op met de redactie via:  <kerkblad@jeruel.nl>