Vanaf  01 april 2016  ziet u voor de pastorie het bord staan zoals hier is afgebeeld. Kort samengevat  houdt het in dat het terras naast de pastorie plus de kerktuin een ‘rustpunt’ is voor fietsers maar ook natuurlijk voor iedereen die even op adem moet komen van welke reis in  het  leven  dan  ook.   Op  de  website  www.rustpunt.nu  staat de volgende omschrijving:

“Rustpunt is een stichting die in het buitengebied langs fiets- en wandelroutes op bestaande erven, laagdrempelige voorzieningen aanbrengt die daar nog niet zijn. Gelegen aan deze routes treffen fietsen en wandelaars, herkenbaar aan dit bord, “een vaak onverwachte en mooie plek” aan waar gepauzeerd kan worden en een kop koffie of thee genuttigd kan worden. Ook is op deze plaatsen een toiletvoorziening aanwezig. Op de meeste locaties kun je een kijkje nemen op het erf zelf en iets opsteken over cultuurhistorie van het pand   en de streek  of  over  de  passie  van  de  bewoner  zelf.”

Dit is het tuinhuis waar men zelf tegen een vrijwillige bijdrage een kop koffie of thee kan zetten. In de kerktuin is pas echte rust te vinden. Het zachte ruisen van de wind en het prachtige gefluit van de vogeltjes zijn vrijwel de enige geluiden die u zult horen. Sinds kort zijn we ook begonnen met de aanplanting van allerlei bomen en planten die genoemd worden in de Bijbel. Hierbij worden bordjes geplaatst zoals die hieronder zijn afgebeeld. Behalve tot rust komen en genieten van de  natuur  is  het  dus ook mogelijk om inspiratie of Bijbelkennis op te doen in onze kerktuin.